Menu
Oală cu capac Orion Anett, cu capac 3 l Oală cu capac Orion Anett, cu capac 3 l
 Datorită tehnologiilor și calități materialelor utilizate, oalele din inox Anett, cu capac, sunt produse ideale pentru o bucătărie modernă, reprezentând calea ideală către o nutriție sănătoasă și către prepararea economică și estetică a mâncărurilor. Vasele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10. Suprafața interioară și exterioară a vaselor este extrem de lustruită, ceea ce împiedică depunerea impurităților și asigură o întreținere ușoară Fundul sandviș, cu proprietăți de acumulare termică, asigură un gătit economic, cu o economie de energie semnificativă Vă puteți crea un set propriu din gama largă de oale, cratițe și tigăi Anett.  
5,0 1
123

Oală cu capac Orion Anett, cu capac 3 l

Oală cu capac Orion Anett, cu capac 3 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDatorită tehnologiilor și calități materialelor utilizate, oalele din inox Anett, cu capac, sunt produse ideale pentru o bucătărie modernă, reprezentând calea ideală către o nutriție sănătoasă și către prepararea economică și estetică a mâncărurilor.
Vasele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10. Suprafața interioară și exterioară a vaselor este extrem de lustruită, ceea ce împiedică depunerea impurităților și asigură o întreținere ușoară Fundul sandviș, cu proprietăți de acumulare termică, asigură un gătit economic, cu o economie de energie semnificativă Vă puteți crea un set propriu din gama largă de oale, cratițe și tigăi Anett.
 

Diametru: 20 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 10 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Vitroceramică: Da
Volum: 3 l
 112084
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide