Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Oală cu capac Orion STOCK, 10 l Oală cu capac Orion STOCK, 10 l
 Baza pentru o bună gătire este o oală de calitate, din oțel inoxidabil, cu un capac. Oala STOCK este mare, cu capac, fabricată din oțel inoxidabil 18/10 de înaltă calitate, cu fund termo-acumulator, asigură o gătire economică și eficientă. În plus, oalele cu volum mare pot fi utilizate atunci când se întălnește o familie mai mare, când se gătește în tabere, la evenimente școlare sau pentru a procesa cantități mari de ingrediente deodată. Avantajele vaselor din oțel inoxidabil: Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate de 18/10 Puteți folosi fără grijă și ustensile de bcătărie din metal Mânerele ergonomice facilitează o manipulare mai sigură Vasele sunt compatibile cu toate sursele de căldură, inclusiv cele cu inducție Pot fi folosite și în cuptor Baza groasă economisește energie   Energia acumulată transferă căldura uniform în interiorul vasului, astfel încât aragazul poate fi oprit în avans, iar mâncarea poate fi "terminată". Întreținere ușoară – suprafața din interior și de exterior sunt lucioase Pot fi spălate în mașina de spălat vase Înălțime cu capac: 20 cm Recomandat: folosiți mănuși de bucătărie atunci când încălziți intens și folosiți o plită de dimensiuni proporționale cu diametrul vasului Sfat: această dimensiune este potrivită, de exemplu, pentru a găti bulion puternic, pentru marinarea cărnii înainte de afumare, pentru prepararea sucurilor de casă, a gemurilor etc.
0,0 0
260

Oală cu capac Orion STOCK, 10 l

Oală cu capac Orion STOCK, 10 l

259,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 259,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 50 Norocei

DescriereBaza pentru o bună gătire este o oală de calitate, din oțel inoxidabil, cu un capac. Oala STOCK este mare, cu capac, fabricată din oțel inoxidabil 18/10 de înaltă calitate, cu fund termo-acumulator, asigură o gătire economică și eficientă.

În plus, oalele cu volum mare pot fi utilizate atunci când se întălnește o familie mai mare, când se gătește în tabere, la evenimente școlare sau pentru a procesa cantități mari de ingrediente deodată.

Avantajele vaselor din oțel inoxidabil:

  • Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate de 18/10
  • Puteți folosi fără grijă și ustensile de bcătărie din metal
  • Mânerele ergonomice facilitează o manipulare mai sigură
  • Vasele sunt compatibile cu toate sursele de căldură, inclusiv cele cu inducție
  • Pot fi folosite și în cuptor
  • Baza groasă economisește energie  
  • Energia acumulată transferă căldura uniform în interiorul vasului, astfel încât aragazul poate fi oprit în avans, iar mâncarea poate fi "terminată".
  • Întreținere ușoară – suprafața din interior și de exterior sunt lucioase
  • Pot fi spălate în mașina de spălat vase

Înălțime cu capac: 20 cm

Recomandat: folosiți mănuși de bucătărie atunci când încălziți intens și folosiți o plită de dimensiuni proporționale cu diametrul vasului

Sfat: această dimensiune este potrivită, de exemplu, pentru a găti bulion puternic, pentru marinarea cărnii înainte de afumare, pentru prepararea sucurilor de casă, a gemurilor etc.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 28 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 17 cm
Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 40 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Vitroceramică: Da
Volum: 10 l

Codul de catalog:

 130999
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide