Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Oală din inox cu capac Kitchisimo Chef, 8,6 l, 24 cm Oală din inox cu capac Kitchisimo Chef, 8,6 l, 24 cm
 Oala Kitchisimo, realizată din oțel inoxidabil lucios de înaltă calitate, face parte din linia exclusivă de vase de gătit Chef. Oala include, de asemenea, un capac practic din oțel inoxidabil. Capacul din oțel inoxidabil are un mare avantaj față de cel din sticlă în ceea ce privește caracterul său indestructibil și are, de asemenea, două găuri mici pentru scurgerea aburului în exces. Fundul dublu al oalei distribuie căldura în mod uniform și eficient. Datorită fundului dublu rezistent, oala păstrează căldura mai mult timp. Mânerele solide ale oalei sunt fixate ferm cu nituri, astfel încât acestea nu se încălzesc prea tare în timpul gătitului. Oala este potrivită pentru aragazurile cu inducție, cu gaz, vitroceramică și electrice și poate fi spălată în mașina de spălat vase. Oala și capacul sunt din oțel inoxidabil, astfel încât poate fi folosită în cuptor. Dimensiuni: diametrul bazei de inducție: 22,5 cm înălțimea oalei fără capac: 21 cm volum: 8,6 l
0,0 0
245

Oală din inox cu capac Kitchisimo Chef, 8,6 l, 24 cm

Oală din inox cu capac Kitchisimo Chef, 8,6 l, 24 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereOala Kitchisimo, realizată din oțel inoxidabil lucios de înaltă calitate, face parte din linia exclusivă de vase de gătit Chef. Oala include, de asemenea, un capac practic din oțel inoxidabil. Capacul din oțel inoxidabil are un mare avantaj față de cel din sticlă în ceea ce privește caracterul său indestructibil și are, de asemenea, două găuri mici pentru scurgerea aburului în exces. Fundul dublu al oalei distribuie căldura în mod uniform și eficient. Datorită fundului dublu rezistent, oala păstrează căldura mai mult timp. Mânerele solide ale oalei sunt fixate ferm cu nituri, astfel încât acestea nu se încălzesc prea tare în timpul gătitului.

Oala este potrivită pentru aragazurile cu inducție, cu gaz, vitroceramică și electrice și poate fi spălată în mașina de spălat vase. Oala și capacul sunt din oțel inoxidabil, astfel încât poate fi folosită în cuptor.

Dimensiuni:

  • diametrul bazei de inducție: 22,5 cm
  • înălțimea oalei fără capac: 21 cm
  • volum: 8,6 l

Parametri şi specificaţii

Diametru: 24 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 24 cm
Încălzire în cuptor: Da
Lăţime: 34 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Vitroceramică: Da
Volum: 8,6 l

Codul de catalog:

 132277
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide