Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Oală emailată Altom Hibicus, 18 cm Oală emailată Altom Hibicus, 18 cm
 Această oală smălțuită atrage atenția de la prima vedere. Oala cu model cu hibiscus va completa perfect o bucătărie modernă sau tradițională, evocând perfect stilul vintage. Smalțul procesat în mod tradițional se poate desprinde în caz de impact sau cădere, ceea ce dă totuși un farmec aparte produsului. Smalțul este compatibil cu mașina de spălat vase dar nu şi cu cuptorul cu microunde. A u se curăța cu un burete din sârmă sau cu unul aspru.
4,5 5
54

Oală emailată Altom Hibicus, 18 cm

Oală emailată Altom Hibicus, 18 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă oală smălțuită atrage atenția de la prima vedere. Oala cu model cu hibiscus va completa perfect o bucătărie modernă sau tradițională, evocând perfect stilul vintage. Smalțul procesat în mod tradițional se poate desprinde în caz de impact sau cădere, ceea ce dă totuși un farmec aparte produsului. Smalțul este compatibil cu mașina de spălat vase dar nu şi cu cuptorul cu microunde. A u se curăța cu un burete din sârmă sau cu unul aspru.

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 18 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 13 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: smalț
Vitroceramică: Da
Volum: 2,5 l

Codul de catalog:

 126896
Distribuie
altom

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide