Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Oală inox Florina Keller, 16 cm Oală inox Florina Keller, 16 cm
  O oală de calitate este baza gătitului. Această oală solidă, cu capac din oțel inoxidabil de înaltă calitate, are un fund cu acumulare termică și este completată cu un capac din sticlă durificată, care asigură un gătit economic și eficient. Indiferent dacă doriți să gătiți cu puțină grăsime, să păstrați în mâncăruri cât mai multe substanțe nutritive și gusturi naturale sau să experimentați mâncăruri noi, vasele din inox reprezintă baza creațiilor culinare ale dvs.
4,5 5
104

Oală inox Florina Keller, 16 cm

Oală inox Florina Keller, 16 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O oală de calitate este baza gătitului. Această oală solidă, cu capac din oțel inoxidabil de înaltă calitate, are un fund cu acumulare termică și este completată cu un capac din sticlă durificată, care asigură un gătit economic și eficient.
Indiferent dacă doriți să gătiți cu puțină grăsime, să păstrați în mâncăruri cât mai multe substanțe nutritive și gusturi naturale sau să experimentați mâncăruri noi, vasele din inox reprezintă baza creațiilor culinare ale dvs.

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Diametru: 16 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 11 cm
Încălzire în cuptor: Nu
Lăţime: 23,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă
Vitroceramică: Da
Volum: 1,7 l

Codul de catalog:

 126971
Distribuie
florina

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide