Oală sub presiune Orion Profi 9 l Oală sub presiune Orion Profi 9 l
 Oala sub presiune cu capac în aceeași formă este echipată cu un fund aquatermic puternic cu 3 straturi care, datorită proprietăților sale, economisește multă energie termică și timpul petrecut la gătire. Oala este prevăzută cu un capac flexibil, cu un mâner ergonomic și o supapă de siguranță și de operare pentru reducerea presiunii. Înălțimea maximă de umplere a vasului este marcată în interiorul recipientului. Pachetul conține instrucțiuni privind modul de pregătire a alimentelor selectate. Oala poate fi folosită pe toate tipurile de plite.   Oalele sub presiune sunt echipate cu o a treia supapă specială din silicon, care servește ca o altă siguranță în cazul în care cele două supape standard nu reușesc. La o presiune mai mare de 3,5 bari, supapa însăși este eliberată pentru a reduce presiunea în recipient și pentru a preveni deteriorarea sau ejectarea capacului. Supapa de silicon este plasată sub mecanismul de presiune al capacului, astfel încât să nu pună în pericol pe nimeni în imediata vecinătate a vasului atunci când este eliberat. Aceasta este o noutate tehnică care asigură o mai mare siguranță a consumatorilor. Volumul raportat este volumul întregului container (nu volumul de lucru).
4,0 43
185

Oală sub presiune Orion Profi 9 l

Oală sub presiune Orion Profi 9 l

43 review-uri
184,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 14. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 49 Norocei

DescriereOala sub presiune cu capac în aceeași formă este echipată cu un fund aquatermic puternic cu 3 straturi care, datorită proprietăților sale, economisește multă energie termică și timpul petrecut la gătire. Oala este prevăzută cu un capac flexibil, cu un mâner ergonomic și o supapă de siguranță și de operare pentru reducerea presiunii. Înălțimea maximă de umplere a vasului este marcată în interiorul recipientului. Pachetul conține instrucțiuni privind modul de pregătire a alimentelor selectate. Oala poate fi folosită pe toate tipurile de plite.
 
Oalele sub presiune sunt echipate cu o a treia supapă specială din silicon, care servește ca o altă siguranță în cazul în care cele două supape standard nu reușesc. La o presiune mai mare de 3,5 bari, supapa însăși este eliberată pentru a reduce presiunea în recipient și pentru a preveni deteriorarea sau ejectarea capacului. Supapa de silicon este plasată sub mecanismul de presiune al capacului, astfel încât să nu pună în pericol pe nimeni în imediata vecinătate a vasului atunci când este eliberat. Aceasta este o noutate tehnică care asigură o mai mare siguranță a consumatorilor. Volumul raportat este volumul întregului container (nu volumul de lucru).

Parametri şi specificaţii

Diametru: 21 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 25,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox
Vitroceramică: Da
Volum: 9 l

Codul de catalog:

 107745
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (43 review-uri)
95 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide