Oală sub presiune Orion Profi, din inox, 7 l Oală sub presiune Orion Profi, din inox, 7 l
 Această oală sub presiune, cu un capac de presiune de formă plană, este prevăzut cu un fund gros din trei straturi, care, datorită proprietăților sale, economisește semnificativ energie termică și timpul petrecut în pregătirea mâncărurilor. Oala este prevăzută cu un capac cu mâner ergonomic și cu supapă de siguranță și operațională pentru evacuarea presiunii. Înălțimea maximă de umplere a oalei este marcată pe interiorul oalei. Pachetul include și instrucțiuni cu timpii de preparare a anumitor alimente. Oala este compatibilă cu toate tipurile de plite.   Oalele sub presiune sunt prevăzute cu o a treia supapă specială din silicon, care servește ca siguranță în cazul în care celelalte supape nu ar mai funcționa. Dacă presiunea depășește 3,5 bari, această supapă se declanșează automat, ceea ce duce la scăderea presiunii din vas și la prevenirea deteriorării sau proiectării capacului. Supapa de silicon se află sub mecanismul de presare a capacului, astfel încât să nu prezinte un pericol pentru persoanele aflate în imediata apropiere a oalei. Este vorba despre o noutate tehnologică ce asigură o mai mare siguranță a utilizatorilor. Volumul menționat este pentru întregul vas (nu este volumul util).
4,5 15
167

Oală sub presiune Orion Profi, din inox, 7 l

Oală sub presiune Orion Profi, din inox, 7 l

15 review-uri
166,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: vineri 14. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 43 Norocei

DescriereAceastă oală sub presiune, cu un capac de presiune de formă plană, este prevăzut cu un fund gros din trei straturi, care, datorită proprietăților sale, economisește semnificativ energie termică și timpul petrecut în pregătirea mâncărurilor. Oala este prevăzută cu un capac cu mâner ergonomic și cu supapă de siguranță și operațională pentru evacuarea presiunii. Înălțimea maximă de umplere a oalei este marcată pe interiorul oalei. Pachetul include și instrucțiuni cu timpii de preparare a anumitor alimente. Oala este compatibilă cu toate tipurile de plite.
 
Oalele sub presiune sunt prevăzute cu o a treia supapă specială din silicon, care servește ca siguranță în cazul în care celelalte supape nu ar mai funcționa. Dacă presiunea depășește 3,5 bari, această supapă se declanșează automat, ceea ce duce la scăderea presiunii din vas și la prevenirea deteriorării sau proiectării capacului. Supapa de silicon se află sub mecanismul de presare a capacului, astfel încât să nu prezinte un pericol pentru persoanele aflate în imediata apropiere a oalei. Este vorba despre o noutate tehnologică ce asigură o mai mare siguranță a utilizatorilor. Volumul menționat este pentru întregul vas (nu este volumul util).

Parametri şi specificaţii

Diametru: 22 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Maşina de spălat: Nu
Material: inox
Vitroceramică: Da
Volum: 7 l

Codul de catalog:

 107744
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (15 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide