Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Oglindă de cosmetică Kela Silvana Oglindă de cosmetică Kela Silvana
 Oglinda cu stativ marca KELA are diametrul de 17 cm şi vă vă fi de ajutor în timpul aplicării machiajului sau când vă curăţaţi faţa. Vă oferă pe o parte o imagine reală iar pe cealaltă o imagine mărită de 5 ori. Are un stativ practic, cu înălţime reglabilă de 37,5 - 50 cm. Această oglindă cu stativ este din colecţia Silvana.   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
4,0 22
138

Oglindă de cosmetică Kela Silvana

Oglindă de cosmetică Kela Silvana

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereOglinda cu stativ marca KELA are diametrul de 17 cm şi vă vă fi de ajutor în timpul aplicării machiajului sau când vă curăţaţi faţa. Vă oferă pe o parte o imagine reală iar pe cealaltă o imagine mărită de 5 ori. Are un stativ practic, cu înălţime reglabilă de 37,5 - 50 cm. Această oglindă cu stativ este din colecţia Silvana.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Diametru: 17 cm
Înălţime: 50 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 678522
Distribuie
kela

Review-uri

4,0 (22 review-uri)
86 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide