Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Organizator auto Disney, pentru copii, Carsnegru Organizator auto Disney, pentru copii, Carsnegru
  Faceți copiilor dvs. mai plăcută călătoria lungă cu mașina și cumpărați-le acest frumos organizator cu un popular motiv din filuml de desene animate, în care își vor putea păstra comorile lor. Pot păstra în le jucării sau cărți. În partea din spate ar un buzunar transparent pentru tablete cu mărimi până la 9,7 inci.   Acest organizator protejează de murdărie și partea din spate a scaunelor auto. Datorită structurii speciale poate fi pus și pe căruciorul de copii. Este fabricat din material rezistent, ușor de curățat. Se montează simplu cu ajutorul unor curele cu cleme.
4,5 7
83

Organizator auto Disney, pentru copii, Carsnegru

Organizator auto Disney, pentru copii, Carsnegru

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Faceți copiilor dvs. mai plăcută călătoria lungă cu mașina și cumpărați-le acest frumos organizator cu un popular motiv din filuml de desene animate, în care își vor putea păstra comorile lor. Pot păstra în le jucării sau cărți. În partea din spate ar un buzunar transparent pentru tablete cu mărimi până la 9,7 inci.
 
Acest organizator protejează de murdărie și partea din spate a scaunelor auto. Datorită structurii speciale poate fi pus și pe căruciorul de copii. Este fabricat din material rezistent, ușor de curățat. Se montează simplu cu ajutorul unor curele cu cleme.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Greutate: 0,27 kg
Motiv din poveste: Cars

Codul de catalog:

 680884
Distribuie

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide