Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Organizator de sertare Curver Sistemo, 15 x 5 x 7,5 cm Organizator de sertare Curver  Sistemo, 15 x 5 x 7,5 cm
 Cutia de depozitare combinabilă din seria SISTEMO pentru sertare și pentru a depozita totul în casă și în atelier, nu numai pentru ustensile de bucătărie, dar și pentru consumabile de birou, instrumente cosmetice, instrumente de cusut și diverse instrumente, toată lumea poate alege în funcție de nevoile lor. Cutiile de depozitare SISTEMO sunt unice în capacitatea lor de a crea combinații nesfârșite în funcție de nevoile dvs. și de dimensiunile sertarelor. Acestea au avantajul unei suprafețe interne anti-alunecare pentru a împiedica obiectele mai mici să alunece în cutie, precum și un finisaj anti-alunecare pe fundul cutiei pentru a menține cutia la locul ei în sertar. .
4,5 5
-1

Organizator de sertare Curver Sistemo, 15 x 5 x 7,5 cm

Organizator de sertare Curver Sistemo, 15 x 5 x 7,5 cm

5 review-uri
Cumpărând obţineţi 1 Norocel

Descriere



Cutia de depozitare combinabilă din seria SISTEMO pentru sertare și pentru a depozita totul în casă și în atelier, nu numai pentru ustensile de bucătărie, dar și pentru consumabile de birou, instrumente cosmetice, instrumente de cusut și diverse instrumente, toată lumea poate alege în funcție de nevoile lor.

Cutiile de depozitare SISTEMO sunt unice în capacitatea lor de a crea combinații nesfârșite în funcție de nevoile dvs. și de dimensiunile sertarelor. Acestea au avantajul unei suprafețe interne anti-alunecare pentru a împiedica obiectele mai mici să alunece în cutie, precum și un finisaj anti-alunecare pe fundul cutiei pentru a menține cutia la locul ei în sertar.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 7,5 cm
Culoare: transparent
Înălţime: 5 cm
Lăţime: 15 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 805467
Distribuie
curver

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide