Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Oală din oțel inoxidabil cu capac Anett, 14 l Orion Oală din oțel inoxidabil cu capac Anett, 14 l
  Vasele din oțel inoxidabil sunt produse potrivite pentru fiecare gospodărie modernă și sunt o modalitate ideală pentru o alimentație sănătoasă, precum și pentru preparare economică și estetică a mâncării.   Sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10. Suprafața exterioară și interioară a caserolelor este extrem de lustruită, astfel încât împiedică depunerea murdăriei și garantează o întreținere perfectă. Baza tip sandwich cu proprietăți de stocare termică garantează o gătire rapidă și economică, cu economii de energie semnificative.
4,5 10
327

Orion Oală din oțel inoxidabil cu capac Anett, 14 l

Orion Oală din oțel inoxidabil cu capac Anett, 14 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Vasele din oțel inoxidabil sunt produse potrivite pentru fiecare gospodărie modernă și sunt o modalitate ideală pentru o alimentație sănătoasă, precum și pentru preparare economică și estetică a mâncării.
 
Sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10. Suprafața exterioară și interioară a caserolelor este extrem de lustruită, astfel încât împiedică depunerea murdăriei și garantează o întreținere perfectă. Baza tip sandwich cu proprietăți de stocare termică garantează o gătire rapidă și economică, cu economii de energie semnificative.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 28 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 24 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Vitroceramică: Da
Volum: 14 l

Codul de catalog:

 121236
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide