Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Schleich - Blonda Sofia și calul Blossom Schleich - Blonda Sofia și calul Blossom
  Sofia nu și-a ales ia iapa andaluză Blossom. A fost chiar invers! Iapa a atins-o ușor cu nasul pe Sofia, în timp ce visa în timpul zilei. Sofia o iubește foarte mult pe Blossom și și petrece cu ea orice minut liber. Setul conține figurina calului și a călăreței, care are mâini mobile.   Figurinele Schleich au un finisaje minunate și materiale de calitate. Acestea susțin creativitatea și imaginația copilului dvs.
5,0 2
90

Schleich - Blonda Sofia și calul Blossom

Schleich - Blonda Sofia și calul Blossom

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sofia nu și-a ales ia iapa andaluză Blossom. A fost chiar invers! Iapa a atins-o ușor cu nasul pe Sofia, în timp ce visa în timpul zilei. Sofia o iubește foarte mult pe Blossom și și petrece cu ea orice minut liber. Setul conține figurina calului și a călăreței, care are mâini mobile.
 
Figurinele Schleich au un finisaje minunate și materiale de calitate. Acestea susțin creativitatea și imaginația copilului dvs.

Parametri şi specificaţii

Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 690557
Distribuie
schleich

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide