Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Schleich Boxă de spălat, cu accesorii, 24,5 x 19 x 6,6 cm Schleich Boxă de spălat, cu accesorii, 24,5 x 19 x 6,6 cm
 Această boxă de spălat de hipodrom, cu figurina Emily complet mobilă și cu calului ei Luna, o frumoasă iapă Holstein, este un alt set minunat de la Schleich.   Emily pune șaua și frâiele pe suport, leagă căpăstrul iepei ei Luna și, în boxa de spălat, îi curăță blana cu o racletă și o perie din cutia de igienă. Furtunul de apă este agățat pe un braț mobil. Astfel, poate spăla calul pe toate părțile. Covorul rotund, din cauciuc antiderapant, oferă siguranță calului în timpul unui duș răcoritor.   Emily poate sta jos, în picioare și apuca obiecte. Figurina, șaua și frâul sunt detașabile!   Setul conține: 1x figurină Emily 1x iapă Holstein Luna 1x șa 1x căpăstru cu frâie 1x căpăstru 1x boxă de spălat 1x măr verde 1x suport de șa 1x cutie cu articole de igienă 1x perie aspră magenta 1x perie 1x găleată 1x cască   Figurinele Schleich sunt realizate extrem de detaliat, sunt pictate atent și permit copiilor să se joace și să învețe. Nu sunt adecvate pentru copii cu vârstă sub 3 ani. Dimensiuni pachet: 24,5 x 19 x 6,6 cm. Vârstă recomandată: 5-12.  
5,0 2
170

Schleich Boxă de spălat, cu accesorii, 24,5 x 19 x 6,6 cm

reducere -15%
Schleich Boxă de spălat, cu accesorii, 24,5 x 19 x 6,6 cm

Schleich Boxă de spălat, cu accesorii, 24,5 x 19 x 6,6 cm

2 review-uri
Iniţial: 199,99 lei | Reducere: 30,00 lei 169,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: luni 05. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

DescriereAceastă boxă de spălat de hipodrom, cu figurina Emily complet mobilă și cu calului ei Luna, o frumoasă iapă Holstein, este un alt set minunat de la Schleich.
 
Emily pune șaua și frâiele pe suport, leagă căpăstrul iepei ei Luna și, în boxa de spălat, îi curăță blana cu o racletă și o perie din cutia de igienă. Furtunul de apă este agățat pe un braț mobil. Astfel, poate spăla calul pe toate părțile. Covorul rotund, din cauciuc antiderapant, oferă siguranță calului în timpul unui duș răcoritor.
 
Emily poate sta jos, în picioare și apuca obiecte. Figurina, șaua și frâul sunt detașabile!
 
Setul conține:
 • 1x figurină Emily
 • 1x iapă Holstein Luna
 • 1x șa
 • 1x căpăstru cu frâie
 • 1x căpăstru
 • 1x boxă de spălat
 • 1x măr verde
 • 1x suport de șa
 • 1x cutie cu articole de igienă
 • 1x perie aspră magenta
 • 1x perie
 • 1x găleată
 • 1x cască
 
Figurinele Schleich sunt realizate extrem de detaliat, sunt pictate atent și permit copiilor să se joace și să învețe. Nu sunt adecvate pentru copii cu vârstă sub 3 ani. Dimensiuni pachet: 24,5 x 19 x 6,6 cm. Vârstă recomandată: 5-12.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6,6 cm
Culoare: multicoloră
Greutate: 0,6 kg
Înălţime: 19 cm
Lăţime: 24,5 cm
Material: cauciuc
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 694237
Distribuie
schleich

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide