Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Recipient de sticlă IRMA, 4,2 l Orion Recipient de sticlă IRMA, 4,2 l
 Indiferent pentru ce îl folosiți, un lucru este sigur. Aduce ordine în bucătăria dvs. Vorbim despre acest borcan de sticlă de la marca cehă Orion, care este perfect într-un singur cuvânt. Poate datorită designului său simplu, dar atemporal, care se va potrivi în orice interior. Datorită acestuia, veți putea depozita în mod clar ingredientele utilizate frecvent.   Cu siguranță aceste borcane vor crea și un decor elegant în bucătăria dvs., a căror valoare adăugată va fi funcționalitatea.
4,5 5
42

Orion Recipient de sticlă IRMA, 4,2 l

Orion Recipient de sticlă IRMA, 4,2 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereIndiferent pentru ce îl folosiți, un lucru este sigur. Aduce ordine în bucătăria dvs. Vorbim despre acest borcan de sticlă de la marca cehă Orion, care este perfect într-un singur cuvânt. Poate datorită designului său simplu, dar atemporal, care se va potrivi în orice interior. Datorită acestuia, veți putea depozita în mod clar ingredientele utilizate frecvent.
 
Cu siguranță aceste borcane vor crea și un decor elegant în bucătăria dvs., a căror valoare adăugată va fi funcționalitatea.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 16 cm
Înălţime: 28 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 4,2 l

Codul de catalog:

 121444
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide