Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Sufertaș 4x 1,3 l, oțel inoxidabil Orion Sufertaș 4x 1,3 l, oțel inoxidabil
În caz că doriți să transportați alimente la serviciu, sau doriți să vă luați mâncarea pe drum, sau doriți să le transportați alimentele celor dragi, aceste sufertașe din inox vor fi un ajutor potrivit.Conține 4 compartimente din inox cu volum de 1,3 l, fiecare având capacul lui, datorită acestui fapt le puteți depozita în frigider, pentru o mai bună păstrare a alimentelor. Bolurile sunt potrivite pentru depozitarea întregului meniu, pentru supă, felul doi, garnitură și desert. Setul include și un suport practic, care permite să stivuiți bolurile unul peste celălalt și este prevăzut cu o cataramă pentru o închidere mai fermă și transport în siguranță.Dimensiuni: volumul vaselor individuale,3 l, vas diam. 16 cm, înălțime 6,5 cm, înălțime totală 33,5 cm. 
4,0 109
104

Orion Sufertaș 4x 1,3 l, oțel inoxidabil

Orion Sufertaș 4x 1,3 l, oțel inoxidabil

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎn caz că doriți să transportați alimente la serviciu, sau doriți să vă luați mâncarea pe drum, sau doriți să le transportați alimentele celor dragi, aceste sufertașe din inox vor fi un ajutor potrivit.
 
Conține 4 compartimente din inox cu volum de 1,3 l, fiecare având capacul lui, datorită acestui fapt le puteți depozita în frigider, pentru o mai bună păstrare a alimentelor. Bolurile sunt potrivite pentru depozitarea întregului meniu, pentru supă, felul doi, garnitură și desert. Setul include și un suport practic, care permite să stivuiți bolurile unul peste celălalt și este prevăzut cu o cataramă pentru o închidere mai fermă și transport în siguranță.
 
Dimensiuni: volumul vaselor individuale,3 l, vas diam. 16 cm, înălțime 6,5 cm, înălțime totală 33,5 cm. 

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 16,5 cm
Înălţime: 33,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Număr de piese într-un set: 4 buc.

Codul de catalog:

 115895
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (109 review-uri)
96 % clienţii recomandă
6 recenzii

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide