Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pad de echilibru XQ Max Yoga 33 x 6 cm, verde Pad de echilibru XQ Max Yoga 33 x 6 cm, verde
  Acest pad gonflabil de echilibru este un instrument multilateral pentru antrenarea întregului corp și pentru recuperare. Pad-ul este potrivit și pentru a sta, atunci când se antrenează mușchii adânci ai spatelui, prevenindu-se astfel durerile de spate atunci când se stă jos mult timp. Exercițiile de echilibru sunt distractive și foarte eficiente, necesitând menținerea echilibrului în mod constant.   Vârfurile au o înălțime de cca. 5 mm.
4,5 23
61

Pad de echilibru XQ Max Yoga 33 x 6 cm, verde

Pad de echilibru XQ Max Yoga 33 x 6 cm, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Acest pad gonflabil de echilibru este un instrument multilateral pentru antrenarea întregului corp și pentru recuperare. Pad-ul este potrivit și pentru a sta, atunci când se antrenează mușchii adânci ai spatelui, prevenindu-se astfel durerile de spate atunci când se stă jos mult timp. Exercițiile de echilibru sunt distractive și foarte eficiente, necesitând menținerea echilibrului în mod constant.
 
Vârfurile au o înălțime de cca. 5 mm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Diametru: 33 cm
Înălţime: 6 cm
Sarcina: 120 kg

Codul de catalog:

 690674
Distribuie

Review-uri

4,5 (23 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide