Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare șampanie Tescoma GIORGIO 200 ml, 6 buc. Pahare șampanie Tescoma GIORGIO 200 ml, 6 buc.
  Pahare de lux pentru servirea vinului și a băuturilor. Paharele GIORGIO sunt realizate din sticlă de cristal transparent și sunt un alt produs de top al faimoasei sticlării cehe din gama TESCOMA. Paharele GIORGIO sunt atractive și, datorită calității premium a sticlei folosite, sunt și foarte durabile. Potrivit pentru mașina de spălat vase cu program de spălare a sticlei.
0,0 0
110

Pahare șampanie Tescoma GIORGIO 200 ml, 6 buc.

Pahare șampanie Tescoma GIORGIO 200 ml, 6 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pahare de lux pentru servirea vinului și a băuturilor. Paharele GIORGIO sunt realizate din sticlă de cristal transparent și sunt un alt produs de top al faimoasei sticlării cehe din gama TESCOMA.

Paharele GIORGIO sunt atractive și, datorită calității premium a sticlei folosite, sunt și foarte durabile. Potrivit pentru mașina de spălat vase cu program de spălare a sticlei.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 5,5 cm
Înălţime: 25 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 6 buc.
Volum: 200 ml

Codul de catalog:

 131133
Distribuie
tescoma

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide