Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc.
  Paharul termo elegant cu toartă, care va fi un accesoriu perfect, pentru clipele de relax. Nu contează dacă aveți poftă de un ceai bun, de cafea sau poate ciocolată caldă. Datorită perețelui dublu și a proprietăților termoizolante nu o să vă ardeți la degete, și puteți să savurați din plin fiecare clipă de relax și odihnă. Paharele Hot&Cool sunt un accesoriu unic pentru servirea mesei festive și de fiecare zi, pot fi și un cadou perfect pentru cei dragi. Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.  Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.  Avantaje: menține temperatura ideală a băuturii mult timp la folosire cu băutura caldă nu vă ardeți proprietăți termoizolante total transparente
4,5 620
57

Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc.

reducere -25%
Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc. Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc.

Pahare Termo 4Home Termo Tea Hot&Cool 350 ml, 2 buc.

620 review-uri
Iniţial: 75,99 lei | Reducere: 19,00 lei 56,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 56,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 28 Norocei

Descriere

Paharul termo elegant cu toartă, care va fi un accesoriu perfect, pentru clipele de relax. Nu contează dacă aveți poftă de un ceai bun, de cafea sau poate ciocolată caldă. Datorită perețelui dublu și a proprietăților termoizolante nu o să vă ardeți la degete, și puteți să savurați din plin fiecare clipă de relax și odihnă. Paharele Hot&Cool sunt un accesoriu unic pentru servirea mesei festive și de fiecare zi, pot fi și un cadou perfect pentru cei dragi.

Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. 

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. 

Avantaje:

  • menține temperatura ideală a băuturii mult timp
  • la folosire cu băutura caldă nu vă ardeți
  • proprietăți termoizolante
  • total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 10 cm
Înălţime: 9 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 350 ml

Codul de catalog:

 115076
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (620 review-uri)
98 % clienţii recomandă
27 recenzii

Întrebări

Acest produs are 3 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide