Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură Ibena Dakar BIO 1736/700, 140 x 200 cm Pătură Ibena Dakar BIO 1736/700, 140 x 200 cm
 Această pătură elegantă este o alegere excelentă pentru orice interior. Pătura exclusivistă Dakar va fi accesoriu perfect în momentele de relaxare. Pătura este confecționată din bumbac organic certificat. Pătura este foarte rezistentă la frecare și plăcută la atingere. Bucurați-vă în luxul oferit de îmbrățișarea materialelor moi și de înaltă calitate.
0,0 0
286

Pătură Ibena Dakar BIO 1736/700, 140 x 200 cm

Pătură Ibena Dakar BIO 1736/700, 140 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă pătură elegantă este o alegere excelentă pentru orice interior. Pătura exclusivistă Dakar va fi accesoriu perfect în momentele de relaxare. Pătura este confecționată din bumbac organic certificat. Pătura este foarte rezistentă la frecare și plăcută la atingere. Bucurați-vă în luxul oferit de îmbrățișarea materialelor moi și de înaltă calitate.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni: 140 x 200 cm
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 229930
Distribuie
ibena

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide