Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură Ibena Getafe 1631/700, 150 x 200 cm Pătură Ibena Getafe 1631/700, 150 x 200 cm
 Acordați-vă confortul și luxul dorite cu pătura de înaltă calitate a brandului preferat Zeitgeist. Materialul fin oferă cea mai bună odihnă și încălzește în mod plăcut. Pe scurt, dungile vor fi întotdeauna la modă. Designul simplu dar atrăgător în nuanțe de verde și verde-albastru reprezintă alegerea perfectă pentru revigorarea căminului dumneavoastră. Pătura are pe ambele fețe, același motiv.
0,0 0
179

Pătură Ibena Getafe 1631/700, 150 x 200 cm

Pătură Ibena Getafe 1631/700, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcordați-vă confortul și luxul dorite cu pătura de înaltă calitate a brandului preferat Zeitgeist. Materialul fin oferă cea mai bună odihnă și încălzește în mod plăcut. Pe scurt, dungile vor fi întotdeauna la modă. Designul simplu dar atrăgător în nuanțe de verde și verde-albastru reprezintă alegerea perfectă pentru revigorarea căminului dumneavoastră. Pătura are pe ambele fețe, același motiv.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Material: 58 % bumbac, 35 % poliacril, 7 % poliester

Codul de catalog:

 206505
Distribuie
ibena

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide