Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură Matějovský Ponte, 160 x 220 cm Pătură Matějovský Ponte, 160 x 220 cm
 O pătură de lux, confecţionată din bumbac cu ţesătură densă, călduroasă şi mătăsoasă la atingere. Noua metodă de ţesere este o garanţie a greutăţii mici şi a respirabilităţii excelente. Această pătură va fi un accesoriu unic în casa dvs şi un companion indispensabil în serile reci. Motivul atemporal este potrivit pentru orice interior. Partea de jos are motivul pe invers. Această pătură poate fi folosită şi ca o cuvertură. Pătura are pe toată circumferinţa un tiv de culoare asortată.
0,0 0
211

Pătură Matějovský Ponte, 160 x 220 cm

Pătură Matějovský Ponte, 160 x 220 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO pătură de lux, confecţionată din bumbac cu ţesătură densă, călduroasă şi mătăsoasă la atingere. Noua metodă de ţesere este o garanţie a greutăţii mici şi a respirabilităţii excelente. Această pătură va fi un accesoriu unic în casa dvs şi un companion indispensabil în serile reci. Motivul atemporal este potrivit pentru orice interior. Partea de jos are motivul pe invers. Această pătură poate fi folosită şi ca o cuvertură. Pătura are pe toată circumferinţa un tiv de culoare asortată.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Dimensiuni: 160 x 220 cm
Greutate: 500 g/m2
Material: 60 % bumbac, 40 % acril
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 223797
Distribuie
matejovsky

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide