Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perdea 4Home Montreal, 150 x 250 cm Perdea 4Home Montreal, 150 x 250 cm
 Perdea modernă din voal Montreal în design deosebit și unic pentru o casă perfect asortată. O perdea decentă de culori maro-gri cu motiv elegant de frunze albe și galbene va fi un accesoriu universal pentru orice fereastră. Va decora frumos un interior modern și tradițional. Voalul permite luminii de afară să lumineze frumos interiorul casei. Structura fină a materialului are un efect special, datorită cărui lumina capătă o nuanță caldă plăcută. Agâțarea simplă cu inele și întreținerea ușoară vor asigura un maxim de confort.
4,5 25
60

Perdea 4Home Montreal, 150 x 250 cm

Perdea 4Home Montreal, 150 x 250 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePerdea modernă din voal Montreal în design deosebit și unic pentru o casă perfect asortată. O perdea decentă de culori maro-gri cu motiv elegant de frunze albe și galbene va fi un accesoriu universal pentru orice fereastră. Va decora frumos un interior modern și tradițional.

Voalul permite luminii de afară să lumineze frumos interiorul casei. Structura fină a materialului are un efect special, datorită cărui lumina capătă o nuanță caldă plăcută. Agâțarea simplă cu inele și întreținerea ușoară vor asigura un maxim de confort.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Înălţime: 250 cm
Lăţime: 150 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 150 x 250 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 233561
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (25 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide