Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perdea Cristina, 200 x 250 cm Perdea Cristina, 200 x 250 cm
Dacă vi se pare că perdele nu sunt la modă, nu este așa. Perdele sunt potrivite în orice încăpere, vor înfrumuseța și acomoda inteierul.Perdea Cristina cu flori mărunte este potrivită în camera de copii, în dormitor, camera de zi sau sufragerie. Este vorba de perdea de o bucată, cu care nu veți mai avea de lucru. Perdeaua este tivită, poate fi direct atârnată pe geam. Fotografia este doar ilustrativă, perdeaua este potrivită doar pentru geam.
0,0 0
79

Perdea Cristina, 200 x 250 cm

Perdea Cristina, 200 x 250 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDacă vi se pare că perdele nu sunt la modă, nu este așa. Perdele sunt potrivite în orice încăpere, vor înfrumuseța și acomoda inteierul.
 
Perdea Cristina cu flori mărunte este potrivită în camera de copii, în dormitor, camera de zi sau sufragerie. Este vorba de perdea de o bucată, cu care nu veți mai avea de lucru. Perdeaua este tivită, poate fi direct atârnată pe geam. Fotografia este doar ilustrativă, perdeaua este potrivită doar pentru geam.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 250 cm
Lăţime: 200 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 200 x 250 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 205242
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide