Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă poziționabilă gri, 260 cm Pernă poziționabilă gri, 260 cm
  O pernă de poziționare din țesătură de bumbac - muselină - pentru mamă și bebeluș. Este ideală în timpul sarcinii, alăptării și pentru relaxare. Umplutura este din microgranule rotunde care asigură p poziționare corectă a copilului. În timpul sarcinii, în ultimele luni de sarcină, burta este din ce în ce mai mare și culcatul pe ea este adesea imposibil. Poziția culcat poate provoca un flux anormal de sânge în corpul bebelușului. Perna mare Moon stabilizează în mod corespunzător poziția pe laterală a corpului. Noaptea și în timpul odihnei, vă puteți întoarce fără probleme pe față sau pe spate. Datorită reazămului pentru picioare, coloana vertebrală este echilibrată, astfel încât să puteți dormi confortabil, în timp ce pe spate vă protejează împotriva rostogolirii accidentale pe spate. Perna Moon este ideală și pentru alăptare. Deja în primele zile de alăptat apar adesea diverse afecțiuni. Este vorba în principal de întinderea mușchilor spatelui și gâtului, precum și de răni pe piept, datorită poziționării incorecte a copilului. În plus, este posibil să aveți un spate încordat, care poate crea disconfort mult timp după naștere. Perna Moon permite mișcarea liberă a mamelor atunci când au solicitate mâinile, brațele, gâtul și spatele. Umplutura din bile menține poziția confortabilă a mamei și copilului în timpul alăptării, indiferent dacă copilul este în șezut sau culcat. Puteți folosi perna și ca suport pentru spate atunci când dați pernei forma de potcoavă. ... Perna Moon este o adevărată relaxare a spatelui obosit. Această pernă este potrivită pentru confortul relaxării în poziția pe spate, cu picioarele ridicate, ori ca suport pentru spate atunci când vă uitați la televizor sau citiți. Perna poate fi folosită și ca „sertar” pentru copil, ajutându-l în primele încercări de a sta singur. Garantăm tuturor mamelor că acest produs este unul premium, cu o durabilitate mare și un standard ridicat, cu ajutorul căruia vor putea să se simtă confortabil atunci când alăptează copilul sau când se relaxează. Husa pernei este prevăzută cu fermoar.
0,0 0
190

Pernă poziționabilă gri, 260 cm

Reducere
Pernă poziționabilă gri, 260 cm Pernă poziționabilă gri, 260 cm

Pernă poziționabilă gri, 260 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O pernă de poziționare din țesătură de bumbac - muselină - pentru mamă și bebeluș. Este ideală în timpul sarcinii, alăptării și pentru relaxare. Umplutura este din microgranule rotunde care asigură p poziționare corectă a copilului.
În timpul sarcinii, în ultimele luni de sarcină, burta este din ce în ce mai mare și culcatul pe ea este adesea imposibil. Poziția culcat poate provoca un flux anormal de sânge în corpul bebelușului. Perna mare Moon stabilizează în mod corespunzător poziția pe laterală a corpului. Noaptea și în timpul odihnei, vă puteți întoarce fără probleme pe față sau pe spate. Datorită reazămului pentru picioare, coloana vertebrală este echilibrată, astfel încât să puteți dormi confortabil, în timp ce pe spate vă protejează împotriva rostogolirii accidentale pe spate.
Perna Moon este ideală și pentru alăptare. Deja în primele zile de alăptat apar adesea diverse afecțiuni. Este vorba în principal de întinderea mușchilor spatelui și gâtului, precum și de răni pe piept, datorită poziționării incorecte a copilului. În plus, este posibil să aveți un spate încordat, care poate crea disconfort mult timp după naștere. Perna Moon permite mișcarea liberă a mamelor atunci când au solicitate mâinile, brațele, gâtul și spatele. Umplutura din bile menține poziția confortabilă a mamei și copilului în timpul alăptării, indiferent dacă copilul este în șezut sau culcat. Puteți folosi perna și ca suport pentru spate atunci când dați pernei forma de potcoavă. ...
Perna Moon este o adevărată relaxare a spatelui obosit. Această pernă este potrivită pentru confortul relaxării în poziția pe spate, cu picioarele ridicate, ori ca suport pentru spate atunci când vă uitați la televizor sau citiți. Perna poate fi folosită și ca „sertar” pentru copil, ajutându-l în primele încercări de a sta singur. Garantăm tuturor mamelor că acest produs este unul premium, cu o durabilitate mare și un standard ridicat, cu ajutorul căruia vor putea să se simtă confortabil atunci când alăptează copilul sau când se relaxează.
Husa pernei este prevăzută cu fermoar.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni pernă: 260 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% bumbac
Material umplere: fibra de silicon
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 230672
Distribuie
babymatex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide