Pătură Light sleep New, Laguna, 150 x 200 cm Pătură Light sleep New, Laguna, 150 x 200 cm
O pătură moale din pluş, cu model original,cu care va fi o bucurie să vă acoperiţi. Această pătură din pluş este fabricată din microfibre şi, datorită proprietăţilor excelente de termoreglare,este un companion ideal atunci când vremea este rece. Încălzeşte plăcut şi este extraordinar de moale şi de plăcută la atingere. Datorită materialului său este adecvată şi pentru alergici.. Se usucă rapid şi nu se şifonează.   Pătura Light Sleep New este multifuncţională. Nu numai că vă va încălzi plăcut în casă atunci când vremea este rece, dar o puteţi lua la iarbă verde sau la picnic. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara, vă va împodobi camera putând-o folosi ca pe o cuvertură frumoasă de pat sau ca accesoriu pentru lenjeria de pat Laguna, cu acelaşi motiv şi din acelaşi material, pe care o găsiţi în oferta noastră.
4,5 54
48

Pătură Light sleep New, Laguna, 150 x 200 cm

Pătură Light sleep New, Laguna, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O pătură moale din pluş, cu model original,cu care va fi o bucurie să vă acoperiţi. Această pătură din pluş este fabricată din microfibre şi, datorită proprietăţilor excelente de termoreglare,este un companion ideal atunci când vremea este rece. Încălzeşte plăcut şi este extraordinar de moale şi de plăcută la atingere. Datorită materialului său este adecvată şi pentru alergici.. Se usucă rapid şi nu se şifonează.
 
Pătura Light Sleep New este multifuncţională. Nu numai că vă va încălzi plăcut în casă atunci când vremea este rece, dar o puteţi lua la iarbă verde sau la picnic. Vă puteţi înveli cu ea în faţa televizorului sau o puteţi întinde pe canapea când vă vin musafirii. Vara, vă va împodobi camera putând-o folosi ca pe o cuvertură frumoasă de pat sau ca accesoriu pentru lenjeria de pat Laguna, cu acelaşi motiv şi din acelaşi material, pe care o găsiţi în oferta noastră.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 320 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 205271
Distribuie

Review-uri

4,5 (54 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide