Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perniţă misterioasă Cum să îți dresezi dragonul, 30 x 30 cm Perniţă misterioasă Cum să îți dresezi dragonul, 30 x 30 cm
 Perniţă pentru mici spioni cu motivul preferat al filmului Cum să îți dresezi dragonul - nu lipseşte Sughiţul, Ştirbul, Astrid nici Năpârcă Mortală. Perniţă misterioasă este un super „ascunziş“, în care copii îşi pot ascunde nu numai o agendă secretă dar şi multe comori în buzunarele practice. Perniţa este un partener perfect în timpul călătoriilor şi cu ajutorul mânerelor de prindere practice copii îl pot purta oriunde cu ei. Datorită microfibrei fine suprafaţa sa este moale şi prietenoasă cu pielea copiilor. Perniţa o furnizăm fără conţinutul din imagine.
4,5 5
46

Perniţă misterioasă Cum să îți dresezi dragonul, 30 x 30 cm

Perniţă misterioasă Cum să îți dresezi dragonul, 30 x 30 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePerniţă pentru mici spioni cu motivul preferat al filmului Cum să îți dresezi dragonul - nu lipseşte Sughiţul, Ştirbul, Astrid nici Năpârcă Mortală. Perniţă misterioasă este un super „ascunziş“, în care copii îşi pot ascunde nu numai o agendă secretă dar şi multe comori în buzunarele practice.

Perniţa este un partener perfect în timpul călătoriilor şi cu ajutorul mânerelor de prindere practice copii îl pot purta oriunde cu ei. Datorită microfibrei fine suprafaţa sa este moale şi prietenoasă cu pielea copiilor. Perniţa o furnizăm fără conţinutul din imagine.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Dimensiuni: 40 x 40 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% poliester
Motiv din poveste: Cum să îți dresezi dragonul

Codul de catalog:

 207018
Distribuie
herding

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide