Prosop 4Home Bamboo Premium, žlutá, 50 x 100 cm, set 2 buc. Prosop 4Home Bamboo Premium, žlutá, 50 x 100 cm, set 2 buc.
 Bucuraţi-vă de un confort exclusivist şi spuneţi adio bacteriilor folosind acest prosop extra fin din seria Bamboo Premium. Datorită conţinutului mare de fibre de bambus (70%), prosopul este plăcut pe piele şi are proprietăţi antibacteriene care împiedică formarea de mucegai şi înmulţirea bacteriilor. Combinaţia de fibre de bambus şi bumbac fin asigură prosopului o absorbiţie mare şi o moliciune perfectă, care vă va alinta în fiecare zi.   Prosopul de calitate Bamboo Premium oferă pielii dvs. cel mai bun tratament după baie. În plus, se va asorta cu baia datorită culorilor vesele şi bogate şi bordurii decente.  Datorită proprietăţilor unice, acest prosop este potrivit şi pentru pielea fină a copiilor, dar şi pentru persoanele cu alergii.
4,5 16
30

Prosop 4Home Bamboo Premium, žlutá, 50 x 100 cm, set 2 buc.

Prosop 4Home Bamboo Premium, žlutá, 50 x 100 cm, set 2 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBucuraţi-vă de un confort exclusivist şi spuneţi adio bacteriilor folosind acest prosop extra fin din seria Bamboo Premium. Datorită conţinutului mare de fibre de bambus (70%), prosopul este plăcut pe piele şi are proprietăţi antibacteriene care împiedică formarea de mucegai şi înmulţirea bacteriilor. Combinaţia de fibre de bambus şi bumbac fin asigură prosopului o absorbiţie mare şi o moliciune perfectă, care vă va alinta în fiecare zi.
 
Prosopul de calitate Bamboo Premium oferă pielii dvs. cel mai bun tratament după baie. În plus, se va asorta cu baia datorită culorilor vesele şi bogate şi bordurii decente.  Datorită proprietăţilor unice, acest prosop este potrivit şi pentru pielea fină a copiilor, dar şi pentru persoanele cu alergii.

Culoare: galben
Greutate: 450 g/m2
Material: 70 % bambus, 30 % bumbac
Mărime: 50 x 100 cm
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Spălare recomandată: 60 °C
 222779
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (16 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide