Menu
Prosop copii Patrula cățelușilor Born Brave, 30 x 50 cm Prosop copii Patrula cățelușilor Born Brave, 30 x 50 cm
 Prosopul de copii Patrula cățelușilor este confecționat din bumbac natural 100%, foarte plăcut la atingere. Bumbacul fin tăiat de pe o parte creează o suprafață moale de velur pe care este aplic un imprimeu de înaltă calitate. Cealaltă parte este din bumbac fin monocrom, care usucă mai bine pielea udă a copilului. Acest prosop practic va fi util nu doar acasă pentru ștersul pe mâini și după spălatul dinților, ci și la grădiniță sau la școală. Nu va ocupa mult loc nici în călătorii. Igiena de zi cu zi a copiilor va fi mult mai plăcută cu acest prosop.  
5,0 6
14

Prosop copii Patrula cățelușilor Born Brave, 30 x 50 cm

Prosop copii Patrula cățelușilor Born Brave, 30 x 50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereProsopul de copii Patrula cățelușilor este confecționat din bumbac natural 100%, foarte plăcut la atingere. Bumbacul fin tăiat de pe o parte creează o suprafață moale de velur pe care este aplic un imprimeu de înaltă calitate. Cealaltă parte este din bumbac fin monocrom, care usucă mai bine pielea udă a copilului. Acest prosop practic va fi util nu doar acasă pentru ștersul pe mâini și după spălatul dinților, ci și la grădiniță sau la școală. Nu va ocupa mult loc nici în călătorii. Igiena de zi cu zi a copiilor va fi mult mai plăcută cu acest prosop.
 

Culoare: albastru
Material: 100% bumbac
Mărime: 30 x 50 cm
Motiv din poveste: Dinosaurul cel bun
Spălare recomandată: 40 °C
 227923
Distribuie

Review-uri

5,0 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide