Menu
Prosop cu uscare rapidă Towee BACKPACKER, 80 x 160 cm Prosop cu uscare rapidă Towee BACKPACKER, 80 x 160 cm
 Acest motiv este o opțiune clară pentru cei care călătoresc cu rucsacul în spate. Prosopul se usucă rapid și are un model cu un om în armonie cu natura și, de aceea, va fi cu siguranță pe placul celor care iubesc natura. Are o agățătoare elastică pentru o utilizare optimă.   Acest prosop este incredibil compact și ușor și are caracteristici de absorbție foarte bune.Va deveni cu certitudine un ajutor indispensabil în activitățile zilnice. Îl puteți folosi la fitness, când faceți sport sau în călătorii. Datorită proprietăților antibacteriene , acest prosop va fi un companion de încredere și nu va lăsa mirosuri în geantă.
0,0 0
123

Prosop cu uscare rapidă Towee BACKPACKER, 80 x 160 cm

Prosop cu uscare rapidă Towee BACKPACKER, 80 x 160 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest motiv este o opțiune clară pentru cei care călătoresc cu rucsacul în spate. Prosopul se usucă rapid și are un model cu un om în armonie cu natura și, de aceea, va fi cu siguranță pe placul celor care iubesc natura. Are o agățătoare elastică pentru o utilizare optimă.
 
Acest prosop este incredibil compact și ușor și are caracteristici de absorbție foarte bune.Va deveni cu certitudine un ajutor indispensabil în activitățile zilnice. Îl puteți folosi la fitness, când faceți sport sau în călătorii. Datorită proprietăților antibacteriene , acest prosop va fi un companion de încredere și nu va lăsa mirosuri în geantă.

Culoare: negru
Dimensiuni: 80 x 160 cm
Greutate: 220 g/m2
Material: 80 % microfibră, 20 % poliamidă
 226022
Distribuie
towee

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide