Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Prosop cu uscare rapidă Towee GLITTER, 80 x 160 cm Prosop cu uscare rapidă Towee GLITTER, 80 x 160 cm
 Prosopul Towee, cu uscare rapidă, nu este doar pentru fetele curajoase! Vă veți putea duce la baie fără să vă faceți vreo grijă. Are o agățătoare elastică pentru o utilizare optimă.   Acest prosop este incredibil compact și ușor și are caracteristici de absorbție foarte bune.Va deveni cu certitudine un ajutor indispensabil în activitățile zilnice. Îl puteți folosi la fitness, când faceți sport sau în călătorii. Datorită proprietăților antibacteriene , acest prosop va fi un companion de încredere și nu va lăsa mirosuri în geantă.
4,0 1
123

Prosop cu uscare rapidă Towee GLITTER, 80 x 160 cm

Prosop cu uscare rapidă Towee GLITTER, 80 x 160 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereProsopul Towee, cu uscare rapidă, nu este doar pentru fetele curajoase! Vă veți putea duce la baie fără să vă faceți vreo grijă. Are o agățătoare elastică pentru o utilizare optimă.
 
Acest prosop este incredibil compact și ușor și are caracteristici de absorbție foarte bune.Va deveni cu certitudine un ajutor indispensabil în activitățile zilnice. Îl puteți folosi la fitness, când faceți sport sau în călătorii. Datorită proprietăților antibacteriene , acest prosop va fi un companion de încredere și nu va lăsa mirosuri în geantă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Dimensiuni: 80 x 160 cm
Greutate: 220 g/m2
Material: 80 % microfibră, 20 % poliamidă

Codul de catalog:

 226026
Distribuie
towee

Review-uri

4,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide