Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Prosop micro bumbac DELUXE albastru, 50 x 95 cm Prosop micro bumbac DELUXE albastru, 50 x 95 cm
  Acest prosop de lux este fabricat din micro bumbac de 100%, care garantează o absorbție perfectă și un sentiment de eleganță în baia dvs..Datorită unui tratament special și a fibrelor lungi și pieptănate, acest produs este foarte absorbant și moale ca mătasea.Acest bumbac de calitate unică este unul dintre cele mai bune care cresc în lume. Micro-bumbacul are o capacitate excelentă de a absorbi apa aproape instantaneu, plus că se usucă rapid după utilizare. Moliciunea și finețea naturală a prosoapelor este sporită prin spălarea lor fără balsamuri, care reduc, de asemenea, capacitatea de absorbție. Cum se spală prosoapele și ștergarele de baie: Vă recomandăm să spălați prosoapele de baie înainte de prima utilizare. Pentru a evita reducerea capacității de absorbție a prosoapelor, nu utilizați detergenți agresivi sau agenți de înmuiere a țesăturilor. Pentru a menține moliciunea și fibrele frumos pufoase, uscați-le lejer în uscătorul de rufe. Nu vă recomandăm să călcați prosoapele și ștergarele de baie, deoarece bucla de frotir își va pierde forma.
4,5 6
48

Prosop micro bumbac DELUXE albastru, 50 x 95 cm

reducere -34%
Prosop micro bumbac DELUXE albastru, 50 x 95 cm

Prosop micro bumbac DELUXE albastru, 50 x 95 cm

Variante de mărimi: 2 mărimi
6 review-uri
Iniţial: 72,99 lei | Reducere: 25,00 lei 47,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 47,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

Descriere

Acest prosop de lux este fabricat din micro bumbac de 100%, care garantează o absorbție perfectă și un sentiment de eleganță în baia dvs..Datorită unui tratament special și a fibrelor lungi și pieptănate, acest produs este foarte absorbant și moale ca mătasea.Acest bumbac de calitate unică este unul dintre cele mai bune care cresc în lume.

Micro-bumbacul are o capacitate excelentă de a absorbi apa aproape instantaneu, plus că se usucă rapid după utilizare.

Moliciunea și finețea naturală a prosoapelor este sporită prin spălarea lor fără balsamuri, care reduc, de asemenea, capacitatea de absorbție.

Cum se spală prosoapele și ștergarele de baie:

Vă recomandăm să spălați prosoapele de baie înainte de prima utilizare. Pentru a evita reducerea capacității de absorbție a prosoapelor, nu utilizați detergenți agresivi sau agenți de înmuiere a țesăturilor.

Pentru a menține moliciunea și fibrele frumos pufoase, uscați-le lejer în uscătorul de rufe.

Nu vă recomandăm să călcați prosoapele și ștergarele de baie, deoarece bucla de frotir își va pierde forma.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni: 50 x 95 cm
Greutate: 500 g/m2
Material: 100% micro bumbac
Mărime: 50 x 95 cm
Spălare recomandată: 60 °C
Uscător de rufe: Da

Codul de catalog:

 239609
Distribuie

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide