Menu
Prosop Snow roz, 70 x 140 cm Prosop Snow roz, 70 x 140 cm
 Prosopul moale, pufos și funcțional din frotir, cu dungă colorată, care absoarbe bine și se usucă rapid, vă asigură confortul maxim în baie. Prosopul absoarbe perfect umiditatea și are un gramaj ridicat, care vă garantează confortul. Bumbacul plăcut vă va răsfăța pielea. Fibrele lungi și fine din bumbac pieptănat oferă prosopului finețe și rezistență. Prosopul atinge absorbția maximă după prima spălare.   Gramele pe metru pătrat (g/m2) indică densitatea suprafeței țesăturii. Cu cât suprafața este mai densă, cu atât prosopul absoarbe mai bine. Prosoapele cu o densitate mai mică a suprafeței se usucă mai repede. Balsamul de rufe reduce capacitatea de absorbție.
5,0 7
35

Prosop Snow roz, 70 x 140 cm

Reducere -44%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 12 clienţi

Prosop Snow roz, 70 x 140 cm

7 review-uri
Iniţial: 61,99 lei | Reducere: 27,00 lei 34,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: vineri 04. 12. 2020  
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereProsopul moale, pufos și funcțional din frotir, cu dungă colorată, care absoarbe bine și se usucă rapid, vă asigură confortul maxim în baie. Prosopul absoarbe perfect umiditatea și are un gramaj ridicat, care vă garantează confortul. Bumbacul plăcut vă va răsfăța pielea. Fibrele lungi și fine din bumbac pieptănat oferă prosopului finețe și rezistență. Prosopul atinge absorbția maximă după prima spălare.
 
Gramele pe metru pătrat (g/m2) indică densitatea suprafeței țesăturii. Cu cât suprafața este mai densă, cu atât prosopul absoarbe mai bine. Prosoapele cu o densitate mai mică a suprafeței se usucă mai repede. Balsamul de rufe reduce capacitatea de absorbție.

Culoare: roz
Greutate: 450 g/m2
Material: 100% bumbac
Mărime: 70 x 140 cm
Spălare recomandată: 60 °C
 227068
Distribuie

Review-uri

5,0 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide