Puzzle Larsen Mijloace de transport, 18 piese Puzzle Larsen Mijloace de transport, 18 piese
 Cunoaşteţi toate tipurile de transport? Unele dintre ele sunt în acest puzzle. Avioane rapide, vapoare pe mare, diferite tipuri de maşini şi trenuri. Acest puzzle are o ramă fixă şi 3 rânduri, fiecare cu 6 piese, pe fiecare piesă fiind un mijloc de transport.   Puzzle-ul instructiv Larsen este un mijloc excelent de distracţie şi formare a cunoştinţelor. Este ideal pentru dezvoltarea imaginaţiei, memoriei şi a abilităţilor motorii. Varianta de masă, cu ramă, face ca puzzle-urile să fie bine păstrate şi compuse. Diferit de puzzle-urile clasice, acestea au piese de diferite forme care pot fi aşezate doar pe locurile corecte şi deci nu se pot încurca. Pentru a facilita compunerea, decupările pieselor individuale sunt vizibile şi pe suport. Puzzle-urile Larsen sunt fabricate în Europa, din materiale reciclabile şi au o tradiţie îndelungată. Piesele individuale au o grosime de 2,5 mm.
4,5 5
28

Puzzle Larsen Mijloace de transport, 18 piese

Puzzle Larsen Mijloace de transport, 18 piese

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCunoaşteţi toate tipurile de transport? Unele dintre ele sunt în acest puzzle. Avioane rapide, vapoare pe mare, diferite tipuri de maşini şi trenuri. Acest puzzle are o ramă fixă şi 3 rânduri, fiecare cu 6 piese, pe fiecare piesă fiind un mijloc de transport.
 
Puzzle-ul instructiv Larsen este un mijloc excelent de distracţie şi formare a cunoştinţelor. Este ideal pentru dezvoltarea imaginaţiei, memoriei şi a abilităţilor motorii. Varianta de masă, cu ramă, face ca puzzle-urile să fie bine păstrate şi compuse. Diferit de puzzle-urile clasice, acestea au piese de diferite forme care pot fi aşezate doar pe locurile corecte şi deci nu se pot încurca. Pentru a facilita compunerea, decupările pieselor individuale sunt vizibile şi pe suport.
Puzzle-urile Larsen sunt fabricate în Europa, din materiale reciclabile şi au o tradiţie îndelungată. Piesele individuale au o grosime de 2,5 mm.

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 28,5 cm
Lăţime: 36,5 cm
Număr piese: 18 buc.

Codul de catalog:

 680600
Distribuie
larsen

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide