Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ramură artificială de mesteacăn, 70 cmverde, Ramură artificială de mesteacăn, 70 cmverde,
Bucurați-vă de această frumusețe fără decolorare sub formă de flori artificiale tăiate și înveseliți-vă interiorul. Există multe variante de utilizare și ține de imaginația fiecăruia la ce să folosească acest decor artificial. O putem lăsa să iasă în evidență, de exemplu, într-o vază frumoasă într-un loc vizibil, sau putem crea o compoziție frumoasă cu alte specii. De fapt, gama noastră largă de flori artificiale tăiate oferă o multitudine de opțiuni din care fiecare poate alege în funcție de gustul său sau de evenimentul căruia îi este destinat. Dacă doriți să înveseliți locul ales cu farmec și culoare naturală, dar nu aveți mijloacele necesare pentru a îngriji plante naturale, această floare artificială va fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră. .
3,5 4
18

Ramură artificială de mesteacăn, 70 cmverde,

reducere -36%
Ramură artificială de mesteacăn, 70 cmverde,

Ramură artificială de mesteacăn, 70 cmverde,

4 review-uri
Iniţial: 27,99 lei | Reducere: 10,00 lei 17,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 17,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereBucurați-vă de această frumusețe fără decolorare sub formă de flori artificiale tăiate și înveseliți-vă interiorul. Există multe variante de utilizare și ține de imaginația fiecăruia la ce să folosească acest decor artificial. O putem lăsa să iasă în evidență, de exemplu, într-o vază frumoasă într-un loc vizibil, sau putem crea o compoziție frumoasă cu alte specii. De fapt, gama noastră largă de flori artificiale tăiate oferă o multitudine de opțiuni din care fiecare poate alege în funcție de gustul său sau de evenimentul căruia îi este destinat. Dacă doriți să înveseliți locul ales cu farmec și culoare naturală, dar nu aveți mijloacele necesare pentru a îngriji plante naturale, această floare artificială va fi alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 15 cm
Culoare: verde
Înălţime: 70 cm
Lăţime: 13 cm
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 1 buc.

Codul de catalog:

 132640
Distribuie

Review-uri

3,5 (4 review-uri)
50 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide