Răzătoare inox Orion SHARP Răzătoare inox Orion SHARP
 Acest feliator/răzătoare multifuncțională de legume și fructe asigură o feliere foarte rapidă, confortabilă și precisă. Este prevăzut cu răzătoare înlocuibile, care permit felierea, răzuirea unor bucăți înguste și mai late de legume - cum ar fi cartofii pai populari.   Piesele interschimbabile sunt echipate cu lame ascuțite din oțel inoxidabil și, în plus, este se poate regla grosimea feliilor/bucăților, de la 1 mm la 6 mm. Include un mâner de ghidare, cu ajutorul căruia puteți răzui fără să vă răniți. Picioarele antiderapante pliabile asigură înclinarea corectă și amplasarea stabilă pe suport, dar economisesc și spațiu la păstrare.
4,0 2
133

Răzătoare inox Orion SHARP

Noutate
Răzătoare inox Orion SHARP Răzătoare inox Orion SHARP Răzătoare inox Orion SHARP Răzătoare inox Orion SHARP Răzătoare inox Orion SHARP

Răzătoare inox Orion SHARP

2 review-uri
132,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: marți 16. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 40 Norocei

DescriereAcest feliator/răzătoare multifuncțională de legume și fructe asigură o feliere foarte rapidă, confortabilă și precisă. Este prevăzut cu răzătoare înlocuibile, care permit felierea, răzuirea unor bucăți înguste și mai late de legume - cum ar fi cartofii pai populari.
 
Piesele interschimbabile sunt echipate cu lame ascuțite din oțel inoxidabil și, în plus, este se poate regla grosimea feliilor/bucăților, de la 1 mm la 6 mm. Include un mâner de ghidare, cu ajutorul căruia puteți răzui fără să vă răniți. Picioarele antiderapante pliabile asigură înclinarea corectă și amplasarea stabilă pe suport, dar economisesc și spațiu la păstrare.

Lăţime: 13 cm
Lungime: 41 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic
 119213
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide