Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Repelent cârtițe38 cm negru Repelent cârtițe38 cm negru
Un excelent instrument de protecție împotriva cârtițelor, șoarecilor și altor rozătoare.Efectul descurajant și repelent al acestui dispozitiv se bazează pe unde sonore specifice care sperie și alungă rozătoarele.Acest dispozitiv repelent nu este periculos pentru oameni și animale. Dispozitivul funcționează pe bază de lumină solară. Se încarcă la soare pe parcursul zilei. Undele sonore acoperă o suprafață de până la 650 m2. Este alimentat cu 1 baterie AA RC6, care este inclusă în pachet.
3,5 40
40

Repelent cârtițe38 cm negru

Reducere -50%
Repelent cârtițe38 cm negru Repelent cârtițe38 cm negru

Repelent cârtițe38 cm negru

40 review-uri
Iniţial: 79,99 lei | Reducere: 40,00 lei 39,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 39,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 15 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

Descriere

Un excelent instrument de protecție împotriva cârtițelor, șoarecilor și altor rozătoare. Efectul descurajant și repelent al acestui dispozitiv se bazează pe unde sonore specifice care sperie și alungă rozătoarele. Acest dispozitiv repelent nu este periculos pentru oameni și animale. Dispozitivul funcționează pe bază de lumină solară. Se încarcă la soare pe parcursul zilei. Undele sonore acoperă o suprafață de până la 650 m2. Este alimentat cu 1 baterie AA RC6, care este inclusă în pachet.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Înălţime: 38,5 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 400121
Distribuie

Review-uri

3,5 (40 review-uri)
67 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide