Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Rolă prosop bucătărie Renova 1 straturi, negru Rolă prosop bucătărie Renova 1 straturi, negru
Să fim sinceri, șervețele de bucătărie albe sunt foarte obișnuite. Luminați-vă bucătăria cu ceva neconvențional.Prosoapele de bucătărie pot fi folosite cu mai multe scopuri, sunt potrivite pentru contactul cu alimentele dar și cu pielea umană. Nu recomandăm contactul prosoapelor umede cu textile. Prosoapele de bucătărie sunt fabricate din celuloză de 100% care este curată și naturală. Aceste prosoape de bucătărie premium sunt livrate împachetate individual și au dimensiunea rolei de 27,9 x 24 cm și diametrul rolei de cca 16 cm. Rola include 120 foi, ceea ce corespunde lungimii totale de 28,8 metri și oferă mai multe foi decât o rolă de dimensiuni obișnuite, datorită acestui fapt nu va fi necesar să schimbați rolele atât de des. Prosoapele de bucătărie sunt mai absorbante, și gata să facă față oricărei mizerii.
4,5 5
38

Rolă prosop bucătărie Renova 1 straturi, negru

reducere -12%
Rolă prosop bucătărie Renova 1 straturi, negru Rolă prosop bucătărie Renova 1 straturi, negru
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 9 clienţi

Rolă prosop bucătărie Renova 1 straturi, negru

5 review-uri
Iniţial: 42,99 lei | Reducere: 5,00 lei 37,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 37,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereSă fim sinceri, șervețele de bucătărie albe sunt foarte obișnuite. Luminați-vă bucătăria cu ceva neconvențional.
 
Prosoapele de bucătărie pot fi folosite cu mai multe scopuri, sunt potrivite pentru contactul cu alimentele dar și cu pielea umană. Nu recomandăm contactul prosoapelor umede cu textile. Prosoapele de bucătărie sunt fabricate din celuloză de 100% care este curată și naturală.
 
Aceste prosoape de bucătărie premium sunt livrate împachetate individual și au dimensiunea rolei de 27,9 x 24 cm și diametrul rolei de cca 16 cm. Rola include 120 foi, ceea ce corespunde lungimii totale de 28,8 metri și oferă mai multe foi decât o rolă de dimensiuni obișnuite, datorită acestui fapt nu va fi necesar să schimbați rolele atât de des. Prosoapele de bucătărie sunt mai absorbante, și gata să facă față oricărei mizerii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Greutate: 0,38 kg

Codul de catalog:

 803140
Distribuie

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide