Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Geantă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, albastru Geantă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, albastru
 Avem pentru dvs. o revoluționară geantă de cumpărături pe rotile, care este concepută nu numai pentru persoanele în vârstă sau mobilitate redusă, ci pentru utilizatorii de orice vârstă.   Prin ce excelează? Mai ales, este foarte spațioasă, având un volum interior de 33 l și o capacitate de încărcare de 20 kg. A fost concepută și fabricată pentru a permite utilizatorilor din toate generațiile să cumpere și să transporte confortabil alimente și mărfuri. Geanta are o structură pliabilă solidă dar ușoară în același timp. În timpul cumpărăturilor, puteți transporta geanta atârnată pe partea din față a coșului de cumpărături. Cadrul de sprijin rabatabil asigură așezarea stabilă a genții pe sol.   În spate, geanta are un mâner pentru ridicare la urcarea în autobuz sau la urcarea scărilor și un buzunar spațios cu fermoar.   Geanta, cu tot cu cadru, se poate plia rapid și ușor, economisind spațiu când este depozitată. În plus, geranta este prevăzută cu cârlige pentru păstrarea jetoanelor pentru coșurile de cumpărături SHOP!   Materiale utilizate: țesătură sintetică cu tratament impermeabil (a nu se spăla în mașina de spălat rufe și nici sub jet de apă) metal de calitate şi plastic. 
4,5 6
520

Geantă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, albastru

Transport gratuit
Geantă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, albastru Geantă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, albastru Geantă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, albastru Geantă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, albastru

Geantă de cumpărături Tescoma SHOP!, cu rotile, albastru

6 review-uri
519,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 519,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: joi 12. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 136 Norocei

DescriereAvem pentru dvs. o revoluționară geantă de cumpărături pe rotile, care este concepută nu numai pentru persoanele în vârstă sau mobilitate redusă, ci pentru utilizatorii de orice vârstă.
 
Prin ce excelează? Mai ales, este foarte spațioasă, având un volum interior de 33 l și o capacitate de încărcare de 20 kg. A fost concepută și fabricată pentru a permite utilizatorilor din toate generațiile să cumpere și să transporte confortabil alimente și mărfuri.
Geanta are o structură pliabilă solidă dar ușoară în același timp. În timpul cumpărăturilor, puteți transporta geanta atârnată pe partea din față a coșului de cumpărături. Cadrul de sprijin rabatabil asigură așezarea stabilă a genții pe sol.
 
În spate, geanta are un mâner pentru ridicare la urcarea în autobuz sau la urcarea scărilor și un buzunar spațios cu fermoar.
 
Geanta, cu tot cu cadru, se poate plia rapid și ușor, economisind spațiu când este depozitată. În plus, geranta este prevăzută cu cârlige pentru păstrarea jetoanelor pentru coșurile de cumpărături SHOP!
 
Materiale utilizate: țesătură sintetică cu tratament impermeabil (a nu se spăla în mașina de spălat rufe și nici sub jet de apă) metal de calitate şi plastic. 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 32 cm
Culoare: albastru
Greutate: 1,95 kg
Înălţime: 105 cm
Lăţime: 46 cm
Material: plastic, metal
Sarcina: 20 kg
Volum: 33 l

Codul de catalog:

 689576
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide