Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Săpăligă ușoară Fiskars 158 cm Săpăligă ușoară Fiskars 158 cm
Utilizare simplă și confortabilă, cu coada ușoară din aluminiu, și suprafața neagră SoftGrip™, care asigură o ținere mai simplă și protejează mâinile. O săpăligă ușoară pentru îndepărtarea buruienilor din yonele cu flori și cu acces dificil. Lama ascuțită care poate fi introdusă sub plante. Coada are orificiu practic pentru agâțare. Potrivit pentru femei. 
3,0 3
79

Săpăligă ușoară Fiskars 158 cm

Săpăligă ușoară Fiskars 158 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Utilizare simplă și confortabilă, cu coada ușoară din aluminiu, și suprafața neagră SoftGrip™, care asigură o ținere mai simplă și protejează mâinile. O săpăligă ușoară pentru îndepărtarea buruienilor din yonele cu flori și cu acces dificil. Lama ascuțită care poate fi introdusă sub plante. Coada are orificiu practic pentru agâțare. Potrivit pentru femei.Codul de catalog:

 676713
Distribuie
fiskars

Review-uri

3,0 (3 review-uri)
66 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide