Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set curățenie Leifheit pentru geamuri Set curățenie Leifheit pentru geamuri
  Acest set de curățenie este o soluție perfectă pentru o curățare rapidă și eficientă. Vă va ajuta să curățați geamurile, ramele sau colțurile. Setul conține pămătuf DUSTER XL, racletă de geam și rame și o bară telescopică cu lungimea reglabilă de la 65 până la 110 cm. Pămătuful cu fibrele dense din microfibre va capta și cele mai mici impurități. Puteți îndepărta cu el și praful de pe plante, biblioteci sau de pe jaluzele. Racleta cu lățime de 33 cm vă va ajuta să curățați geamurile din casă. Mânerul cu articulație pe tijă vă va ajuta să spălați și locurile mai greu accesibile.
5,0 2
160

Set curățenie Leifheit pentru geamuri

Set curățenie Leifheit pentru geamuri

2 review-uri
159,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 159,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: luni 22. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

Descriere

Acest set de curățenie este o soluție perfectă pentru o curățare rapidă și eficientă. Vă va ajuta să curățați geamurile, ramele sau colțurile. Setul conține pămătuf DUSTER XL, racletă de geam și rame și o bară telescopică cu lungimea reglabilă de la 65 până la 110 cm.

Pămătuful cu fibrele dense din microfibre va capta și cele mai mici impurități. Puteți îndepărta cu el și praful de pe plante, biblioteci sau de pe jaluzele. Racleta cu lățime de 33 cm vă va ajuta să curățați geamurile din casă. Mânerul cu articulație pe tijă vă va ajuta să spălați și locurile mai greu accesibile.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 6,8 cm
Culoare: turcoaz
Greutate: 1,13 kg
Înălţime: 110 cm
Lăţime: 33 cm
Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 804915
Distribuie
leifheit

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide