Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de cuţite din inox Berlinger Haus, 8 piese, în suportdin lemn Set de cuţite din inox Berlinger Haus, 8 piese, în suportdin lemn
  Set de cinci cuţite din oţel inoxidabil de calitate, completat cu o foarfecă universală şi cu un masat. Tăişul cuţitelor este şlefuit cu laser şi mânerele sunt moi şi ergonomice, de culoar albă. Cuţitele sunt păstrate într-un suport din lemn de culoare roşie.   Setul conţine: 1x cuţit de bucătărie 20 cm 1x cuţit de pâine 20 cm 1x cuţit santoku 17,5 cm 1x cuţit universal 12,5 cm 1x cuţit de curăţare 9 cm 1x foarfecă 1x masat 1x sport din lemn   Cuţitele santoku sunt destinate pentru cei care îndrăgesc bucătăria asiatică, forma lor provenind din forma cuţitelor japoneze. Cu acest tip de cuţite puteţi tăia, mărunţii şi toca fructe şi legume, cărnuri şi peşte. Au un tăiş extrem de subţire care permite tăierea fructelor şi cărnurilor fără ca sucul acestora să se scurgă. Mâncare rezultată este foarte suculentă.
5,0 2
267

Set de cuţite din inox Berlinger Haus, 8 piese, în suportdin lemn

Set de cuţite din inox Berlinger Haus, 8 piese, în suportdin lemn

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Set de cinci cuţite din oţel inoxidabil de calitate, completat cu o foarfecă universală şi cu un masat. Tăişul cuţitelor este şlefuit cu laser şi mânerele sunt moi şi ergonomice, de culoar albă. Cuţitele sunt păstrate într-un suport din lemn de culoare roşie.
 
Setul conţine:
  • 1x cuţit de bucătărie 20 cm
  • 1x cuţit de pâine 20 cm
  • 1x cuţit santoku 17,5 cm
  • 1x cuţit universal 12,5 cm
  • 1x cuţit de curăţare 9 cm
  • 1x foarfecă
  • 1x masat
  • 1x sport din lemn
 
Cuţitele santoku sunt destinate pentru cei care îndrăgesc bucătăria asiatică, forma lor provenind din forma cuţitelor japoneze. Cu acest tip de cuţite puteţi tăia, mărunţii şi toca fructe şi legume, cărnuri şi peşte. Au un tăiş extrem de subţire care permite tăierea fructelor şi cărnurilor fără ca sucul acestora să se scurgă. Mâncare rezultată este foarte suculentă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Număr de piese într-un set: 8 buc.

Codul de catalog:

 108458
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide