Menu
Set de cuţite în suport Berlinger Haus, 8 piese, BlackStone Touch Line Set de cuţite în suport Berlinger Haus, 8 piese, BlackStone Touch Line
 Set de cinci cuţite din oţel inoxidabil de calitate, completat cu o foarfecă universală şi cu un masat. Tăişul cuţitelor este şlefuit cu laser, iar lama este cu suprafaţă non-aderentă din marmură care este antibacteriană şi nu distruge vitaminele. Un alt avantaje îl oferă mânerele moi care asigură o tăiere sigură. Cuţitele nu conţin PFOA, plumb şi nici candium, fiind uşor de curăţat. Suportul rotativ face ca aceste cuţite să vă fie tot timpul la îndemână.   Setul conţine: 1x cuţit de bucătărie 20 cm 1x cuţit de pâine 20 cm 1x cuţit santoku 18 cm 1x cuţit universal 13 cm 1x cuţit de bucătărie 9 cm 1x foarfecă 1x masat 1x sport pivotant 360°   Cuţitele santoku sunt destinate pentru cei care îndrăgesc bucătăria asiatică, forma lor provenind din forma cuţitelor japoneze. Cu acest tip de cuţite puteţi tăia, mărunţii şi toca fructe şi legume, cărnuri şi peşte. Au un tăiş extrem de subţire care permite tăierea fructelor şi cărnurilor fără ca sucul acestora să se scurgă. Mâncare rezultată este foarte suculentă.
4,5 6
193

Set de cuţite în suport Berlinger Haus, 8 piese, BlackStone Touch Line

Reducere

Set de cuţite în suport Berlinger Haus, 8 piese, BlackStone Touch Line

6 review-uri
192,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: vineri 05. 06. 2020  
Cumpărând obţineţi 51 Norocei

DescriereSet de cinci cuţite din oţel inoxidabil de calitate, completat cu o foarfecă universală şi cu un masat. Tăişul cuţitelor este şlefuit cu laser, iar lama este cu suprafaţă non-aderentă din marmură care este antibacteriană şi nu distruge vitaminele. Un alt avantaje îl oferă mânerele moi care asigură o tăiere sigură. Cuţitele nu conţin PFOA, plumb şi nici candium, fiind uşor de curăţat. Suportul rotativ face ca aceste cuţite să vă fie tot timpul la îndemână.
 
Setul conţine:
  • 1x cuţit de bucătărie 20 cm
  • 1x cuţit de pâine 20 cm
  • 1x cuţit santoku 18 cm
  • 1x cuţit universal 13 cm
  • 1x cuţit de bucătărie 9 cm
  • 1x foarfecă
  • 1x masat
  • 1x sport pivotant 360°
 
Cuţitele santoku sunt destinate pentru cei care îndrăgesc bucătăria asiatică, forma lor provenind din forma cuţitelor japoneze. Cu acest tip de cuţite puteţi tăia, mărunţii şi toca fructe şi legume, cărnuri şi peşte. Au un tăiş extrem de subţire care permite tăierea fructelor şi cărnurilor fără ca sucul acestora să se scurgă. Mâncare rezultată este foarte suculentă.

Culoare: negru
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Număr de piese într-un set: 8 buc.
 108447
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide