Set decupatoare metalice Toro 12 buc. Set decupatoare metalice Toro 12 buc.
 Pregătiți împreună cu copii dumneavoastră biscuiți de Crăciun, care vor avea un gust și mai bun anul acesta. Cu setul de decupatoare drăguțe veți crea o mulțime de specialități, precum turte dulci, biscuiți cu unt, si alte bunătăți cu forme de care vor fi încântați nu numai copii. Bucurați-vă de clipele petrecute împreună în atmosfera frumoasă de Crăciun, pe care nu o veți uita niciodată! Setul conține: clopoțel, cometă, peștișor, înger 1, înger 2, drăcușor, Moș Crăciun, om de zăpadă, brăduț, santa claus, lumânare și coroniță.
3,5 3
29

Set decupatoare metalice Toro 12 buc.

Set decupatoare metalice Toro 12 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

 Pregătiți împreună cu copii dumneavoastră biscuiți de Crăciun, care vor avea un gust și mai bun anul acesta. Cu setul de decupatoare drăguțe veți crea o mulțime de specialități, precum turte dulci, biscuiți cu unt, si alte bunătăți cu forme de care vor fi încântați nu numai copii. Bucurați-vă de clipele petrecute împreună în atmosfera frumoasă de Crăciun, pe care nu o veți uita niciodată!

Setul conține: clopoțel, cometă, peștișor, înger 1, înger 2, drăcușor, Moș Crăciun, om de zăpadă, brăduț, santa claus, lumânare și coroniță.

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Maşina de spălat: Nu
Material: inox
Număr de piese într-un set: 12 buc.

Codul de catalog:

 124506
Distribuie
toro

Review-uri

3,5 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide