Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set pentru manichiură 4 piese, alb Set pentru manichiură 4 piese, alb
 Unghiile aranjate și îngrijite nu sunt în prezent numai domeniul femeilor. Cu toate că manichiura este oferită în saloanele de înfrumusețare specializate, oamenii caută din ce în ce mai mult accesorii de calitate pentru a le ajuta să-şi îngrijească perfect unghiile de pe mâini și confortabil de-acasă. Acest setcompus din 4 piese într-un design colorat va deveni un ajutor excelent în îngrijirea unghiilor acasă, și în acelaşi timp o activitate plăcută şi relaxantă, cu care vă puteți răsfăța în orice moment, când doriţi dvs și rezultatul va fi întotdeauna unul perfect. Setul este, de asemenea, potrivit pentru călătorii.
3,0 6
18

Set pentru manichiură 4 piese, alb

Set pentru manichiură 4 piese, alb

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere



Unghiile aranjate și îngrijite nu sunt în prezent numai domeniul femeilor. Cu toate că manichiura este oferită în saloanele de înfrumusețare specializate, oamenii caută din ce în ce mai mult accesorii de calitate pentru a le ajuta să-şi îngrijească perfect unghiile de pe mâini și confortabil de-acasă.

Acest set compus din 4 piese într-un design colorat va deveni un ajutor excelent în îngrijirea unghiilor acasă, și în acelaşi timp o activitate plăcută şi relaxantă, cu care vă puteți răsfăța în orice moment, când doriţi dvs și rezultatul va fi întotdeauna unul perfect. Setul este, de asemenea, potrivit pentru călătorii.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 2 cm
Culoare: alb
Înălţime: 12 cm
Lăţime: 10 cm
Număr de piese într-un set: 4 buc.

Codul de catalog:

 353216
Distribuie

Review-uri

3,0 (6 review-uri)
66 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide