Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set tacâmuri Orion PROFISIMO, 39 piese Set tacâmuri Orion PROFISIMO, 39 piese
  Aranjați-vă frumos masa cu acest set de tacâmuri în servietă! Formă simplă și modernă, suprafețe netede. Acest set de tacâmuri de lux este potrivit atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru ocazii festive, cum ar fi nunți, evenimente de familie etc.   Setul conține: 6 buc. linguriță mocca - lungime 11,5 cm 6 buc. linguriță de ceai - lungime 14 cm 6 buc. furculiță de desert - lungime 14,5 cm 6 buc. lingură - lungime 19,5 cm 6 buc, furculiță - lungime 20 cm 6 buc. cuțit de masă - lungime 23 cm 1 buc. lopățică de tort - lungime 22 cm 1 buc. furculiță și lingură de salată - lungime 20 cm 1 buc. servietă 45 x 35 x 6,5 cm   Tacâmurile pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar nu recomandăm acest lucru pentru că integritatea suprafeței lor nu poate fi păstrată datorită acțiunii detergenților.
5,0 3
208

Set tacâmuri Orion PROFISIMO, 39 piese

Reducere
Set tacâmuri Orion PROFISIMO, 39 piese Set tacâmuri Orion PROFISIMO, 39 piese Set tacâmuri Orion PROFISIMO, 39 piese Set tacâmuri Orion PROFISIMO, 39 piese Set tacâmuri Orion PROFISIMO, 39 piese

Set tacâmuri Orion PROFISIMO, 39 piese

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aranjați-vă frumos masa cu acest set de tacâmuri în servietă! Formă simplă și modernă, suprafețe netede. Acest set de tacâmuri de lux este potrivit atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru ocazii festive, cum ar fi nunți, evenimente de familie etc.
 
Setul conține:
  • 6 buc. linguriță mocca - lungime 11,5 cm
  • 6 buc. linguriță de ceai - lungime 14 cm
  • 6 buc. furculiță de desert - lungime 14,5 cm
  • 6 buc. lingură - lungime 19,5 cm
  • 6 buc, furculiță - lungime 20 cm
  • 6 buc. cuțit de masă - lungime 23 cm
  • 1 buc. lopățică de tort - lungime 22 cm
  • 1 buc. furculiță și lingură de salată - lungime 20 cm
  • 1 buc. servietă 45 x 35 x 6,5 cm
 
Tacâmurile pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar nu recomandăm acest lucru pentru că integritatea suprafeței lor nu poate fi păstrată datorită acțiunii detergenților.

Parametri şi specificaţii

Maşina de spălat: Da
Material: inox
Număr de piese într-un set: 39 buc.

Codul de catalog:

 119202
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide