Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set de tacâmuri din oțel inoxidabil Apetit Deborah, 24 buc. Set de tacâmuri din oțel inoxidabil Apetit  Deborah, 24 buc.
 Setul elegant de tacâmuri Deborah din oțel inoxidabil este un accesoriu indispensabil pentru masa dvs. festivă și de zi cu zi. Tacâmurile sunt ușor de combinat cu serviciul festiv, dar ridică la un nou nivel chiar și porțelanul alb simplu. Finisaj: tumble polish. Cuțitul are o grosime de 2,5 mm, furculița, lingura și lingurița 1,5 mm grosime. Tacâmurile pot fi de spălate în mașina de spălat vase pentru un ciclu scurt de spălare. Conținutul setului Deborah: 6x cuțit - lungime 20,9 cm 6x furculiță - lungime 17,6 cm 6x lingură - lungime 17,3 cm 6x linguriță - lungime 13,2 cm .
4,5 3
50