Set WC Kela Garnitur, roşu Set WC Kela Garnitur, roşu
 Acest set de WC marca KELA constă dintr-o perie şi un suport frumos colorate, din colecţia Grace. Vasul este fabricat din ceramică, în variantă simplă de culoare alb mat. Mânerul periei este din plastic de diferite culori speciale.   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
0,0 0
57

Set WC Kela Garnitur, roşu

Reducere
Set WC Kela Garnitur, roşu

Set WC Kela Garnitur, roşu

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest set de WC marca KELA constă dintr-o perie şi un suport frumos colorate, din colecţia Grace. Vasul este fabricat din ceramică, în variantă simplă de culoare alb mat. Mânerul periei este din plastic de diferite culori speciale.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Culoare: roșu
Diametru: 10,5 cm
Înălţime: 44,5 cm
Material: ceramică
 678528
Distribuie
kela

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide