Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sistem automat de vidat CASO Gourmet VAC 180 Sistem automat de vidat CASO Gourmet VAC 180
  Sistemul de vidat Gourmet asigură aspirarea în siguranță cu o sigilare dublă, care este ideală pentru pește și carne. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare pentru a obține rezultatele corecte. Când se gătește în vid, gustul natural al alimentelor se păstrează, carnea este fragedă și suculentă, nutrienții, vitaminele și oligoelementele nu se pierd, iar legumele rămân crocante și își păstrează culoarea.   Dispozitivul are un design funcțional și plat, pentru o funcționare foarte silențioasă. Camera de vidat este detașabilă și se curăță ușor. Reglarea puterii în timpul vidării se realizează prin butonul Stop. Lăţimea maximă a pungilor de vidat utilizabile este de 30 cm. Aparatul are o pompă cu piston cu o capacitate de 9 l/minut și un motor foarte puternic. Dispune și de un mâner de siguranță brevetat pentru închidere simplă și sigură și de monitorizare electronică a temperaturii de sigilare. Tensiune: 220-240 V, 50/60 Hz.   Pachetul conține și 10 pungi de vidat cu mărime de 20 x 30 cm.
0,0 0
479

Sistem automat de vidat CASO Gourmet VAC 180

Sistem automat de vidat CASO Gourmet VAC 180

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Sistemul de vidat Gourmet asigură aspirarea în siguranță cu o sigilare dublă, care este ideală pentru pește și carne. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare pentru a obține rezultatele corecte. Când se gătește în vid, gustul natural al alimentelor se păstrează, carnea este fragedă și suculentă, nutrienții, vitaminele și oligoelementele nu se pierd, iar legumele rămân crocante și își păstrează culoarea.
 
Dispozitivul are un design funcțional și plat, pentru o funcționare foarte silențioasă. Camera de vidat este detașabilă și se curăță ușor. Reglarea puterii în timpul vidării se realizează prin butonul Stop. Lăţimea maximă a pungilor de vidat utilizabile este de 30 cm. Aparatul are o pompă cu piston cu o capacitate de 9 l/minut și un motor foarte puternic. Dispune și de un mâner de siguranță brevetat pentru închidere simplă și sigură și de monitorizare electronică a temperaturii de sigilare. Tensiune: 220-240 V, 50/60 Hz.
 
Pachetul conține și 10 pungi de vidat cu mărime de 20 x 30 cm.

Codul de catalog:

 803842
Distribuie
caso

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide