Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sodastream Terra Terra White Tonic MegapackProducător de apă spumantă Megapack Sodastream Terra Terra White Tonic MegapackProducător de apă spumantă Megapack
Ediție limitată Terra White Tonic Megapack. Designul curat al noului tonic maker Terra în alb elegant, combinând texturi de suprafață mate și lucioase. Fiecare pachet include o sticlă Fuse exclusivă reutilizabilă de 1 litru, ușor de spălat în mașina de spălat vase și cu motive fermecătoare în ritmul valurilor pulsatorii. Nouă este sticla inovatoare cu atașare rapidă Quick Connect.De asemenea, primiți gratuit o aromă Tonic concentrată de 500 ml, al cărei gust excepțional se potrivește foarte bine în băuturile amestecate. Ideală pentru întâlnirile sociale cu prietenii sau familia, o sticlă este suficientă pentru a pregăti până la 12 băuturi delicioase. Cât de simplu. Luați sticla inclusă, ușoară, compactă și fără BPA și o umpleți cu apă potabilă de la robinet până la nivelul liniei marcate. Apoi o așezi ușor și fără să o înșurubezi în suportul pentru sticle rabatabil SodaStream Terra White și îmbogățirea cu bule poate începe. Toată operațiunea este intuitivă și simplă. Odată ce apa este saturată, sticla poate fi închisă cu capacul practic și poate fi luată cu dvs. în deplasare, la serviciu sau păstrată la rece în frigider. Când ați epuizat sifonul, puteți refolosi sticla. Trebuie doar să o spălați în prealabil în mașina de spălat vase. La SodaStream, ne gândim la sănătatea dumneavoastră și la sănătatea planetei noastre. De aceea, apa ta spumantă va fi întotdeauna proaspătă și vei ști ce bei. Spre deosebire de apa îmbuteliată cumpărată din magazin, care poate fi depozitată luni de zile în condiții diferite, tu controlezi calitatea propriei tale ape spumante. Utilizând SodaStream Terra White, sunteți prietenos cu mediul înconjurător, deoarece reduceți semnificativ consumul de sticle de plastic. Numărul de ori de câte ori apăsați butonul ergonomic determină cantitatea de bule și, astfel, intensitatea carbonatarei. În funcție de numărul de apăsări, creați un suc spumant ușor, mediu sau puternic, imediat gata de servire.Adaugați întotdeauna aroma la apa spumantă finită, cu siguranță nu înainte de a o pune în aparat. Acest lucru se datorează faptului că aroma ar provoca spumă atunci când băutura este carbogazoasă și ar sigila în mod nedorit mecanismul aparatului. Înclinați sticla cu apa spumantă pregătită și turnați încet aroma pe perete. Închideți sticla și amestecați ușor. Contenit al ambalajului.
5,0 1
406

Sodastream Terra Terra White Tonic MegapackProducător de apă spumantă Megapack

Sodastream Terra Terra White Tonic MegapackProducător de apă spumantă Megapack

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereEdiție limitată Terra White Tonic Megapack. Designul curat al noului tonic maker Terra în alb elegant, combinând texturi de suprafață mate și lucioase. Fiecare pachet include o sticlă Fuse exclusivă reutilizabilă de 1 litru, ușor de spălat în mașina de spălat vase și cu motive fermecătoare în ritmul valurilor pulsatorii. Nouă este sticla inovatoare cu atașare rapidă Quick Connect.
De asemenea, primiți gratuit o aromă Tonic concentrată de 500 ml, al cărei gust excepțional se potrivește foarte bine în băuturile amestecate. Ideală pentru întâlnirile sociale cu prietenii sau familia, o sticlă este suficientă pentru a pregăti până la 12 băuturi delicioase. Cât de simplu. Luați sticla inclusă, ușoară, compactă și fără BPA și o umpleți cu apă potabilă de la robinet până la nivelul liniei marcate. Apoi o așezi ușor și fără să o înșurubezi în suportul pentru sticle rabatabil SodaStream Terra White și îmbogățirea cu bule poate începe. Toată operațiunea este intuitivă și simplă. Odată ce apa este saturată, sticla poate fi închisă cu capacul practic și poate fi luată cu dvs. în deplasare, la serviciu sau păstrată la rece în frigider. Când ați epuizat sifonul, puteți refolosi sticla. Trebuie doar să o spălați în prealabil în mașina de spălat vase.
La SodaStream, ne gândim la sănătatea dumneavoastră și la sănătatea planetei noastre. De aceea, apa ta spumantă va fi întotdeauna proaspătă și vei ști ce bei. Spre deosebire de apa îmbuteliată cumpărată din magazin, care poate fi depozitată luni de zile în condiții diferite, tu controlezi calitatea propriei tale ape spumante. Utilizând SodaStream Terra White, sunteți prietenos cu mediul înconjurător, deoarece reduceți semnificativ consumul de sticle de plastic. Numărul de ori de câte ori apăsați butonul ergonomic determină cantitatea de bule și, astfel, intensitatea carbonatarei. În funcție de numărul de apăsări, creați un suc spumant ușor, mediu sau puternic, imediat gata de servire.
Adaugați întotdeauna aroma la apa spumantă finită, cu siguranță nu înainte de a o pune în aparat. Acest lucru se datorează faptului că aroma ar provoca spumă atunci când băutura este carbogazoasă și ar sigila în mod nedorit mecanismul aparatului. Înclinați sticla cu apa spumantă pregătită și turnați încet aroma pe perete. Închideți sticla și amestecați ușor.
Contenit al ambalajului.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 19,5 cm
Culoare: alb
Înălţime: 42,8 cm
Lăţime: 13,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic
Număr de piese într-un set: 4 buc.
Volum: 1 l

Codul de catalog:

 132338
Distribuie
sodastream

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide