Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Șorț de bucătărie Dulciuri, 60 x 80 cm Șorț de bucătărie Dulciuri, 60 x 80 cm
 Ţorţul nu este doar un autor practic în timpul gătitului, dar ţi o decoraţiune elegantă pentru orice bucătar sau bucătăreasă. Datorită bretelei de gât și șnururilor lungi din talie, acest șorț de bucătărie este de o mărime universală Ţorţul are în plus un buzunar mare, care va servi pentru diferite accesorii mărunte necesare, astfel ca să vă bucurați de un gătit confortabil.
4,5 24
32

Șorț de bucătărie Dulciuri, 60 x 80 cm

Șorț de bucătărie Dulciuri, 60 x 80 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereŢorţul nu este doar un autor practic în timpul gătitului, dar ţi o decoraţiune elegantă pentru orice bucătar sau bucătăreasă. Datorită bretelei de gât și șnururilor lungi din talie, acest șorț de bucătărie este de o mărime universală Ţorţul are în plus un buzunar mare, care va servi pentru diferite accesorii mărunte necesare, astfel ca să vă bucurați de un gătit confortabil.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Dimensiuni: 60 x 80 cm
Material: 75 % bumbac, 25 % poliester
Mărime: 60 x 80 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 237192
Distribuie

Review-uri

4,5 (24 review-uri)
95 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide